Allt vi gör


Här har vi samlat våra extratjänster.

Sådant som inte alltid görs varje månad utan kanske en gång om året eller bara en gång i livet.

 

Med vår kvittoapp räcker det att ta en bild på kvittot. Kvittot sparas i molnet och vi läser ut informationen. Du behöver inte spara kvittot om du gör utlägg.

Fota och kasta, kan det bli enklare?

Ingår i paket #förenkla och #premium.


 
 

Vi tar fram ett förslag på årsredovisning och rekommenderar hur vinst ska behandlas för optimal skatteplanering. Vi färdigställer årsredovisningen och sänder till Bolagsverket.

Vi skapar inkomstdeklaration och lämnar in till Skatteverket. Har företaget anställda ordnar vi kontrolluppgifter och statistikunderlag.

Paketet är komplett och inkluderar allt ni behöver för
företagets årsvisa rapporteringar till Bolagsverket,
Skatteverket, FORA och Collectum.

4999:-


 

Vi upprättar anställningsavtal enligt vad ni kommit överens om med den anställde. Vi gör CSR förfrågan på hur mycket skatt som ska dras på lönen och registrerar alla uppgifter som behövs för kommande hantering vid utbetalning och rapportering till Skatteverket, FORA och Collectum.

499:-


 
 

Dags att byta ut den enskilda firman mot ett aktiebolag? Det finns flera fördelar, lägre risk, bättre anseende men framför allt, stabilare privatekonomi. Åtta av tio småföretagare med enskild firma vet inte hur mycket av deras pengar som kommer gå åt i skatt. Med aktiebolag tar man ut lön, precis som anställd. Utan skattechocker i efterhand. 

Vi hjälper er med registrering av aktiebolag hos Bolagsverket och registrering hos Skatteverket. Komplett med alla delar som behövs för att sätta igång. Ni behöver bara signera med e-leg, resten sköter vi.

4799:-

 

 
 

Vi kontaktar er tidigare redovisningsbyrå och sköter hela övergången, från uppsägning till överföring av datafiler. Vi hämtar upp era pärmar och annat material. Ni behöver inte ha kontakt med er tidigare byrå eller hantera komplicerade filer eller hämta material, allt är inkluderat!

999:-